Vilka ska rösta på MP istället för kärnväljarna – som nu stöts bort?

På riksnivå hatar allianspartierna miljöpartiet eftersom partiet prioriterat miljön framför kapitalet. Liberalerna hatar miljöpartiet mest i Alliansen därför att MP är ett mera socialliberalt parti. SDare hatar miljöpartiet ännu mera då partiet prioriterat invandring framför hat. LO har aldrig kommit över att MP gav S möjlighet att försämra turordningsreglerna gentemot små företag.

Betongsossar hatar MP eftersom vi prioriterat miljön framför kapitalet (och samtidigt samarbetat med Alliansen). Vänstersossar finns inte. Vänsterpartiet hatar miljöpartiet eftersom MP inte vill att V ska vara med. Fi bryr sig inte om Miljöpartiet.

Så min fråga är: nu när MP håller på och kompromissar bort sin själ och stöter bort sina kärnväljare, var är det tänkt att de nya väljarna ska komma ifrån? Det finns ju inga andra kvar.