Cykelåkeriägare, verksamhetsutvecklare

UPPDATERINGAR

April 2016 – pågående: Startade jag cykelåkeriet MOVEBYBiKE i Umeå. Läs mer här!)

Oktober 2018 – Mars 2019: Volontärsamordnare för folkmusikfestivalen Umefolk.

Januari 2019 – pågående: Påbörjade ett vikariat på 50% som verksamhetsutvecklare för Västerbottens Naturskyddsförening, som jag sköter vid sidan om arbetet i MOVEBYBiKE Umeå.

Historik

Jag har flyttat till Umeå och söker arbete som ledare, kommunikatör, organisatör, administratör.

Jag har varit politiker i 18 år i Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting, fram till slutet av 2014. De senaste 8 åren har jag haft flera ordförandeuppdrag och ansvarsområden, bl.a. Bygg- och miljönämnden, Folkhälsorådet och ansvar för kollektivtrafik. Mandatperioden 2011-2014 var jag så gott som heltidspolitiker. Jag har väldigt goda kunskaper om offentligt styrda organisationer och myndighetssamverkan, kommunikation, omvärldsbevakning, mm.

Innan 2011, vid sidan om politiken, var jag projektadministratör/assistent/handledare inom två framgångsrika EU-projekt i Krokom, Projekt Mångfald 2 och Navigator. Jag är en skicklig administratör, men god känsla för detaljer och helhet.

Jag har varit organisatör och kommunikatör sedan universitetsåren i USA.

Mejla eller ring om du är intresserad av en skicklig, självständig, och trevlig medarbetare! Jag utför även konsultuppdrag inom tex företags- och föreningsutveckling, och översättningar till engelska.

Klicka här för att komma till min profil på LinkedIn. Där finns en aktuell uppdragsförteckning.

Klicka här för att följa mig på Facebook. Även här kan du se aktuella uppdrag som jag har.