Här finns länets bästa skola

Fin artikel i dagen ÖP om Krokoms skolor. Vi kommer på 18:e plats i Lärarnas riksförbunds ranking, först bland länets skolor.

Läs hela listan här. Läs mer om undersökningen här.

Enligt kommunens pressmeddelande bygger rankningen “på hur mycket pengar som kommunerna satsar på skolan samt andelen elever som har gymnasiebehörighet då de går ut åk 9 samt resultat i de nationella ämnesproven, lärartäthet, antalet lärare med pedagogisk utbildning och andelen elever som uppnått målen i samtliga ämnen i åk 9”.

Miljöpartiet styr i Krokom tillsammans med Centerpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna och Folkpartiet. Ordförande i Barn- och utbildningsnämnden i Krokoms kommun är en miljöpartist, Tomas Lönneborg. Tomas är fritidspedagog, och han är lyhörd och engagerad i sin roll som ordförande i nämnden.  Grattis Tomas, och särskilt grattis alla lärare och personal som jobbar i och för skolan. Tack för allt ni gör.