Inte i mitt namn, Jimmy Åkesson

Sverigedemokraterna delar ut flygblad till flyktingar på den grekiska ön Lesbos, med lögner om Sverige. De har undertecknat flygbladet bl.a. med “The People of Sweden”.

Därför har jag skrivit följande brev till Jimmy Åkesson. Texten hittade jag på Facebook, verkar ursprungligen ha skrivits av Birgitta Hult. För att ett brev till en riksdagsledamot ska bli en allmän handling ska man även ställa brevet till ett riksdagsutskott, enligt riksdagens registratorkontor. Jag har valt Konstitutionsutskottet. Jag har mejlat brevet till jimmie.akesson@riksdagen.se och registrator.riksdagsforvaltningen@riksdagen.se.

Till:
– Jimmy Åkesson
– Konstitutionsutskottet

Ert flygblad talar inte för mig

Hej Jimmie Åkesson,

Jag skriver till dig med anledning av er smutskastning av Sverige utomlands, Ni undertecknar det med bl a The People of Sweden. Med hänvisning till min personliga frihet, min integritet och den demokrati som ni säger er värna om begär jag härmed att mitt namn stryks från flygbladet. Förslagsvis kan ni lägga till längst ner på flygbladet “except Owen Laws” tillsammans med alla de andra undantagen.

Jag skriver till dig i Riksdagen för då blir jag diarieförd och mitt mail blir offentligt.

I Riksdagens postgång har ni inte möjlighet att censurera mig och hindra mig från att framföra mina åsikter till Sverigedemokraterna. Jag ser fram emot en ursäkt för att ni olovligen använt er av mig för att underteckna ert bruna brev och att ni snarast ändrar texten i flygbladet enligt mitt förslag ovan.

Sverigevänliga hälsningar.

Owen Laws