Ledare, organisatör, fd politiker söker nya utmaningar!

(UPPDATERING april 2016: Jag har startat upp cykelåkeriet MOVEBYBiKE i Umeå. Läs mer här!)

Jag har flyttat till Umeå och söker arbete som ledare, kommunikatör, organisatör, administratör.

Jag har varit politiker i 18 år i Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting, fram till slutet av 2014. De senaste 8 åren har jag haft flera ordförandeuppdrag och ansvarsområden, bl.a. Bygg- och miljönämnden, Folkhälsorådet och ansvar för kollektivtrafik. Mandatperioden 2011-2014 var jag så gott som heltidspolitiker. Jag har väldigt goda kunskaper om offentligt styrda organisationer och myndighetssamverkan, kommunikation, omvärldsbevakning, mm.

Innan 2011, vid sidan om politiken, var jag projektadministratör/assistent/handledare inom två framgångsrika EU-projekt i Krokom, Projekt Mångfald 2 och Navigator. Jag är en skicklig administratör, men god känsla för detaljer och helhet.

Jag har varit organisatör och kommunikatör sedan universitetsåren i USA.

Mejla eller ring om du är intresserad av en skicklig, självständig, och trevlig medarbetare!

Klicka här för att komma till en mapp på min dropbox med personliga brev, CV, referenser, förteckning är förtroendeuppdrag, betyg och information om Liberal Arts-utbildningar, mm.

Klicka här för att komma till min profil på LinkedIn.

Klicka här för att följa mig på Facebook.