Tomas Lönneborg har gått ur tiden

Efter en längre tids kamp med cancer avled Tomas söndagförmiddag. Inne i det sista var han optimistisk och helt klar i knoppen, men kroppen orkade inte fortsätta. Han hade påbörjat sjukgymnastik efter senaste strålbehandlingen i Umeå, fått en rullstol, och skulle få ett annat rum med lyft i taket.

Senast i fredags hade han blivit upprörd över något som Anders Fahlén hade sagt i en tidningsartikeln kring skolstriden i Ytterån. Hans dotter skulle hjälpa honom skriva en insändare nästa dag, men så blev det inte.

Tomas var ordförande för Miljöpartiet i Barn- och utbildningsnämnden i Krokoms kommun under denna mandatperiod, en mycket uppskattad och hängiven sådan. Vi är många som kommer att sakna honom djupt. Han var min vän. Han blev nästan 58 år.

Du som vill skriva något fint här och minnas Tomas får gärna göra det, det tror jag familjen och vänner skulle uppskatta. Har du foton på Tomas du skulle vilja dela med dig av, kan de mejlas till mig på denna e-postadress, så lägger jag in dem efter hand.

Negativa kommentarer kommer att tas bort, det kan ni skriva i samband med något annat inlägg.