Ny blogg: Engagemang – Vad driver dig?

PRESSMEDDELANDE
100201

Ja, nu lanserar jag alltså min blogg, på www.owenlaws.se

Det känns både spännande och agasamt att nu bege sig ut i bloggosfären. Jag har gått och funderat i flera år på att börja blogga, och det har aldrig varit en självklarhet.

Delvis handlar det om självosäkerhet: Har jag tillräckligt mycket att säga – just på det sättet – så att någon bryr sig om att läsa?

Men jag är också en stark försvarare av personlig integritet. Staten ska inte övervaka sina medborgare. Men idag verkar alltflera medborgare strunta i sin egen personliga integritet. Vilka krav har man rätt att ställa på staten, när man själv delar med sig av varje detalj i sitt liv?

Nåja, så tänker jag inte göra. Men det känns ändå som en utmaning att hålla fokus på den gränsen – att skriva intressant och personligt om politik och annat – utan att lämna ut sig själv och andra för mycket. Speciellt när gränsen inte alls är tydlig. Är du intresserad av dessa grubbleriet kan du läsa mer i blogginlägget: ”Om bloggande: Våndan”.

Så nu beger jag mig ut i bloggosfären och försöker hålla en bra balans mellan det personliga och det politiska. Fast, ja just det, det personliga och det politiska är ju samma sak….

Med vänliga hälsningar

Owen Laws

Gruppledare för miljöpartiet i Krokoms kommun
Ordförande i landstingets beredning för Folkhälsa, livsmiljö och kultur

Andra miljöpartister i Jämtlands län som bloggar:
Karin Thomasson Kommunalråd i Östersund och 2:a på riksdagslistan
Olof T. Johansson Första namn på riksdagslistan